برگزاری چهاردهمین اجلاس سالانه خیّرین تامین سلامت

در چهاردهمین اجلاس سالانه خیرین تامین سلامت از 60 نیکوکار این حوزه تجلیل به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت در این مراسم شیراز را به عنوان قطب پزشکی و پیوند کشور معرفی کرد.

دکتر سید محمد هادی ایازی ضمن اشاره به راه اندازی مجامع خیرین در 240 نقطه از کشور افزود: نیکوکاران شیراز پایه گذاران امور خیر در سطح کشور هستند و دولت باید نقش حمایتی خود را در این زمینه به خوبی ایفا کند.

دکتر ایازی با اشاره به دیدار 40 نفر از کارگزاران نظام با مقام معظم رهبری، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در این دیدار ضمن تاکید بر فراهم سازی زمینه های حضور و فعالیت مردم در امور خیر، خاطر نشان کردند اقدامات خیرخواهانه محدود به ساخت بیمارستان نیست، بلکه باید در زمینه های بهداشتی، پیشگیری، توسعه مراکز آموزشی و فعالیت های پژوهشی نیز اقدامات اثرگذار و خوبی صورت پذیرد.

معاون امور اجتماعی وزیر بهداشت افزود: طبق آمار، 265 پروژه بیمارستانی نیمه تمام در سطح کشور وجود دارد که در صورت عدم مشارکت خیرین، بهره برداری از آنها در 20 سال آینده امکان پذیر نخواهد بود.

دکتر ایازی در پایان سخنان خود بار دیگر با اشاره به دو هزار و 500 تخت بیمارستانی که به همت نیکوکاران استان فارس در سال های اخیر به بهره برداری رسیده است، خیّرین فارس را الگو معرفی کرد و تداوم و استمرار این امر را حتی با مبالغ کم بسیار ارزشمند و موثر دانست.

رئیس هیات امنای خیرین فارس نیز در این مراسم، نیک اندیشان سومین حرم اهل بیت (ع) را ادامه دهندگان راه ائمه اطهار (ع) معرفی کرد و با بیان متن صریح قرآن که می فرماید " به حقیقت نیکی نمی رسید مگر وقتی که از آنچه به آن تعلق دارید، برای خدا از بخشی از آن می گذرید و دیگران را در آن سهیم می کنید "، شان و مقام نیکوکاران را تشریح کرد.

آیت الله سید علی اصغر دستغیب در ادامه از نقش اساسی مسولین به ویژه حمایت های وزیر بهداشت و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مشارکت های مردمی و اقدامات خیرین سخن گفت و ابراز امیدواری کرد با استفاده از تجربیات گذشته گام های بعدی به نحو شایسته تر و با کیفیت بالاتری برداشته شود.

در بخش دیگری از چهاردهمین اجلاس سالانه خیّرین تامین سلامت فارس، استاندار فارس با اشاره با سابقه طولانی مدت کار خیر در این استان، نهایت لطف الهی را موفقیت انسان ها در بر طرف کردن نیاز نیازمندان دانست.

مهندس محمد علی افشانی با اشاره به سخنان امیرالمونین علی (ع) که می فرمایند: "انسان تنها مالک آن بخش از ثروت خویش است که آن را انفاق کرده است" گفت سبقت گرفتن در کار خیر، در آینده دارایی انسان می شود، اگر انسان برای رضای خداوند کار خیر انجام دهد، علاوه بر اینکه مسولیت اجتماعی خود را انجام داده است ثروت او هم افزایش پیدا می کند.

استاندار فارس سلامتی و بهداشت را معیار اصلی یک جامعه توسعه یافته دانست و گفت سرمایه گذاری بر روی سلامت مردم یک جامعه تاثیر مستقیم در توسعه کشور دارد.

مهندس افشانی همچنین ایجاد فرهنگ نیکوکاری را از اقدامات مهمی دانست که با همت مدیران دولتی و تشکیل نهاد های اجتماعی به ثمر رسیده است و نتیجه آن افزایش تعداد نیکوکاران به بیش از هزار نفر می باشد.

قائم مقام دبیر کل مجمع خیرین کشور نیز در این اجلاس با قرائت پیام دبیر کل مجمع خیرین کشور گفت: مجمع خیرین پس از گذشت هفت سال از آغاز فعالیت های خود، موسسه ای مردمی است که تمام امور آن توسط مردم اداره می شود و با دولت تعامل نزدیک دارد.

سید عباس پورهاشمی اضافه کرد: در چند سال گذشته، 240 مرکز در کشور ساماندهی شده است و بیش از 6 هزار عضو هیات امنای داوطلب داریم که شامل ائمه جمعه، نیکوکاران و دینداران هستند.

او افزود: در دیداری که با مقام معظم رهبری داشتیم، نظرشان این بود که فعالیت ها به صورت سیستمی و تشکیلاتی انجام شود و تلاش کردیم که این مجموعه بزرگ را در سراسر کشور فراهم کنیم، در این مدت مجمع موفق شد بیش از چهار هزار میلیارد تومان کمک های مردم را در خدمت نظام قرار دهد.

قائم مقام دبیر کل مجمع خیرین کشور در ادامه گفت: سیاست کلی مجمع این نیست که ما سازنده باشیم، بلکه دنبال این هستیم تا از مشارکت خیرین استفاده کنیم و تاکنون کارهای مربوط به چهار هزار واحد درمانی شامل خانه بهداشت، بیمارستان و اتاق عمل را در سراسر کشور و در استان های محروم دنبال کرده ایم، مردم چهارده میلیون متر مربع از بهترین زمین های خود را در اختیار مجمع قرار دادند.

نماینده بانوان خیر فارس در ادامه این مراسم، گفت: هیات امنای بیمارستان بانوان فارس با توسل به بزرگ بانوی اسلام حضرت فاطمه (س) و تلاش دانشگاه و دقت و تلاش وزیر بهداشت بر آن است که بانوی مسلمان در جامعه اسلامی، فارغ از دغدغه های درمانی و با رعایت دقیق امور شرعی در فضایی دینی و انسانی، بیمارستانی در دسترس داشته باشد که همه اجزای آن از ابتدا تا انتها، از سوی بانوان احداث و اداره شود.

هاشمی افزود: ساخت این بیمارستان و تحقق این آرمان به منزله حرکت به سوی تحصیل کمال حجب و حیا در محیط درمانی و از طرفی اثبات نقش بی بدیل بانوان در جامعه اسلامی است.

او اضافه کرد: هیات امنای بیمارستان ویژه بانوان و دانشگاه علوم پزشکی درصدد هستند بیمارستانی با برخورداری از بخش های مختلف و امکانات مدرن در محوطه آزاد دو هکتاری ضلع جنوبی بیمارستان خیریه قلب حضرت زهرا (س) شیراز، واقع در بلوار سیبویه آماده کنند که بانوی مسلمان در جامعه اسلامی در سومین حرم اهل بیت (ع) و شیراز فرهنگ پرور، فارغ از دغدغه های فراوان به بیمارستان مراجعه کند.

نماینده بانوان خیر فارس ادامه داد: این بیمارستان باعث افتخار استان فارس خواهد بود و به الگویی برای کشور تبدیل می شود.

رئیس بخش پیوند اعضاء دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز طی سخنانی از خیرین حوزه سلامت قدردانی کرد و گفت کار خیر بهتر است ساده، مردمی و بدون تعلق خاطر صورت پذیرد.

دکتر سید علی ملک حسینی از احداث و راه اندازی بیمارستان 700 تخت خوابی پیوند اعضا فارس با همت نیکوکاران در آینده ای نزدیک خبر داد.

در پایان این اجلاس که 28 مرداد در تالار امام علی (ع) مجتمع ولایت صورت گرفت، از 60 خیّر حوزه سلامت سراسر استان تجلیل به عمل آمد.

در حاشیه این مراسم بیمارستان خیریه قلب الزهرا (س) با برپایی غرفه ای به معرفی خیّرین و اقدامات آنان پرداخت.