تجلیل از کارمندان نمونه بیمارستان خیریه قلب الزهرا (س)

در مراسم تجلیل از کارمندان نمونه سال 1394 دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از کارمندان نمونه بیمارستان خیریه قلب الزهرا (س) تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان این مراسم امروز دهم شهریور با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و کارمندان نمونه واحد های تابعه آن دانشگاه در سالن اجتماعات سینا صدرا برگزار شد.

بر اساس این گزارش از دکتر حجت اله روستا (رئیس سابق)، خانم مریم قاسمی (مدیر دفتر بهبود کیفیت)، خانم سهیلا عطریان (مددکار اجتماعی) و آقای مجید اذعان (حفاظت فیزیکی) به عنوان کارمندان نمونه بیمارستان خیریه قلب الزهرا (س) در سال 1394 به نحوی شایسته تقدیر به عمل آمد.

مدیر بیمارستان خیریه قلب الزهرا (س) نیز در حاشیه این مراسم، انتخاب کارمندان نمونه را به آنان تبریک گفت.

دکتر حمید قاضی پور همت و تلاش مجموعه کارکنان بیمارستان را ستودنی دانست و افراد انتخاب شده را نمایندگان تمام بیمارستان معرفی کرد.

گالری تصویری:

جهت نمایش عکس ها در اندازه اصلی روی آنها کلیک نمایید.