برگزاری کلاس آموزشی "تداخلات غذایی بیماران مصرف کننده وارفارین"

عدم توجه به تغذیه صحیح در بیماران وارفارینی، سبب بروز اختلالات خطرناک می گردد.


به گزارش روابط عمومی بیمارستان، واحد تغذیه با همکاری کلینیک سلامت بیمارستان سه جلسه کلاس آموزشی با موضوع "تداخلات غذایی بیماران مصرف کننده وارفارین" برگزار کرد.

در این کلاس ها که در محل کلینیک سلامت بیمارستان برگزار شد، بیش از 50 بیمار در کنار خانواده خود از مسائل مطرح شده توسط مسئول واحد تغذیه بیمارستان استفاده کردند.

بنا بر این گزارش، هدف از برپایی دوره سه روزه کلاس آموزشی "تداخلات غذایی بیماران مصرف کننده وارفارین"، ارائه نکات حیاتی و مهم به بیماران این دسته از مراجعین اعلام شد.

کارشناس مسئول تغذیه بیمارستان با اشاره به حساسیت تغذیه در بیماران مصرف کننده وارفارین گفت: غذاهای زیادی عملکرد داروی وارفارین را تحت تاثیر قرار می دهد، به گونه ای که عدم آگاهی از آن ها می نواند نتایج غیر قابل جبرانی را رقم بزند.

مریم محمد حسینی در این دوره از کلاس با معرفی اثر تعداد زیادی از غذاهایی که به صورت روزانه در سبد مصرفی افراد قرار دارد، نقش خانواده بیمار را در کنترل تغذیه بیمار بسیار اساسی معرفی کرد.

  
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-9-24 8:11        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ