برگزاری سمینار آموزشی پزشک خانواده

سمینار آموزشی پزشک خانواده با هدف همگام شدن تمامی ظرفیت های استان و حرکت رو به جلو آن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، این سمینار با که با پیگیری های جدی مسئول آموزش بیمارستان، در راستای فرهنگ سازی برنامه پزشک خانواده، به عنوان برنامه ای جامع در زمینه ارتقاء سطح سلامت جامعه با حضور خانم دکتر فرخنده در سالن اجتماعات زمردیان بیمارستان خیریه قلب الزهرا (س) برگزار شد.

دکتر فرخنده در این سمینار ضمن تاکید بر آگاه سازی مردم از خدمات و مزایای این طرح افزود: اجرای دقیق و کامل برنامه پزشک خانواده باعث می شود بیمار در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه در موثرترین مسیر درمان قرار گیرد.

دکتر فرخنده گفت: پزشکان خانواده پزشکانی هستند که برای انجام مراقبت های سلامتی، تشخیص و درمان همه ی بیماری های افراد، آموزش دیده اند، در تشخیص و درمان بیماری ها مهارت کافی دارند و یا در صورت نیاز می توانند مشاور خوبی برای مراجعین جهت پیگیری ، تشخیص و درمان توسط متخصصین مربوطه باشند.

دکتر فرخنده ادامه داد: هر فردی که تحت پوشش یکی از بیمه های پایه است می تواند با دریافت مشاوره از مرکز مشاوره و پاسخگویی برنامه پزشک خانواده با شماره تلفن 1590 یا ستاد پزشک خانواده که در شبکه بهداشت و درمان شهر محل سکونت خود مستقر است، نسبت به انتخاب پزشک خانواده اقدام کند و با ثبت نام نزد آن پزشک از تمامی مزایای برنامه پزشک خانواده بهره مند شود.

فرخنده در مورد تغییر پزشک خانواده نیز توضیح داد که: هر فردی می تواند حداکثر دو بار در سال و با گذشت حداقل سه ماه پزشک خانواده خود را با دریافت راهنمایی از مشاوران پزشک خانواده در مرکز پاسخگویی تلفنی 1590 (کال سنتر) تغییر دهد و از خدمات پزشک خانواده خود یا جانشین ایشان بهمرمند شوند..

خانم دکتر فرخنده در سمینار آموزشی پزشک خانواده مطرح کرد: حق ویزیت پزشک خانواده و متخصصین همکار پزشک خانواده (مشروط بر ارجاع فرد توسط پزشک خانواده به متخصص همکار) کمتر از حق ویزیت سایر پزشکان و کمتر از حق ویزیت در سایر استان هایی است که برنامه پزشک خانواده در انجا اجرا نشده است(10% مبلغ کل ویزیت).

فرخنده همچنین اضافه کرد: داروهایی که مورد قبول سازمان های بیمه گر می باشد در صورت  تجویز توسط پزشک خانواده رایگان بوده و بیمار فقط  تعرفه حق فنی داروخانه و هزینه دارو های آزاد، تقویتی وخارجی را پرداخت می نماید، همچنین برای دارو های تجویز شده توسط پزشک متخصص، بیمار 30 درصد مبلغ کل دار و به اضافه حق فنی داروخانه را پرداخت می نماید.

دکتر فرخنده در این سمینار توضیحات کاملی در موضوع فرم ارجاع، نیز ارائه داد .