ابراز رضایت کارکنان از تحولات اخیر آشپزخانه

کارشناس مسئول تغذیه بیمارستان: تغذیه به عنوان یک مساله مهم، نیاز به توجه و همت فراوان دارد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، آغاز فعالیت مدیریت جدید آشپزخانه با تحولات خوبی همراه بوده است.

بنا به گفته کارشناس مسئول تغذیه بیمارستان، تیم جدید آشپزخانه با سابقه ی چند ساله، توانسته است در مدت زمانی کوتاه رضایت کارکنان بیمارستان را جلب نماید.

مریم محمد حسینی با اشاره به همکاری و حمایت های مدیر بیمارستان در بهسازی و تجهیز آشپزخانه در سال جاری، عنوان کرد: "رعایت اصول بهداشتی در تمام مراحل تهیه و طبخ غذا و همچنین استفاده از مواد اولیه مرغوب به عنوان یک موضوع کلیدی و مهم همیشه مطرح بوده است."

محمد حسینی ادامه داد: یکی از اقدامات صورت گرفته جهت افزایش رضایتمندی بیماران و کارکنان، استفاده از ظروف آلومینیومی و چینی جهت سرو غذا می باشد.

مریم محمد حسینی با بیان اینکه کارکنان به زودی برای سرو غذا روزانه دو انتخاب خواهند داشت، ادامه داد: لیست غذاهای آشپزخانه به صورت کاملا علمی و با هدف تامین تمام نیازهای غذایی بدن تهیه شده است.

کارشناس تغذیه بیمارستان در پایان ضمن قدردانی از همکارانی که در راستای بهبود هرچه بهتر عملکرد آشپزخانه نظرات و پیشنهادات خود را ارئه می دهند افزود: موضوع تغذیه یک موضوع عمومی و مهم است که باید همه کارکنان جهت ارتقاء سطح کیفی آن حساسیت داشته باشند.

آشپزخانه بیمارستان خیریه قلب الزهرا (س) از تاریخ یک شهریور و به مدت یک سال به شرکت جدیدی جهت اداره تحویل داده شده است.

  
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-9-24 8:11        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ