کسب رتبه اول طرح تحول اداری دانشگاه علوم پزشکی توسط بیمارستان قلب الزهرا (س)

بیمارستان قلب الزهرا (س) موفق به کسب رتبه اول طرح تحول اداری دانشگاه شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، در این مراسم که امروز دوشنبه 17 آبان 1395 در محل مجتمع ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، مراکز برتر در طرح تحول اداری معرفی شدند.

بنا بر این گزارش، بیمارستان قلب الزهرا (س) موفق به کسب لوح و تندیس رتبه اول طرح تحول اداری سال 1394 در بین بیمارستان های استان گردید.

طرح تحول اداری دانشگاه در قالب هفت کمیته مجزا با هدف اصلاح نظام اداری در افزایش رضایتمندی، عدالت محوری، ایمنی و امنیت و کاهش هزینه ها نقش موثری داشته است.

مدیر بیمارستان این طرح را زمینه ساز انقلابی بزرگ در فرایند های اداری دانسته و افزود: تحول، بالندگي و بهبود سازمانها، بهبود كيفيت زندگي مردم را به همراه خواهد داشت.

دکتر حمید قاضی پور همچنین از کارکنانی که در کسب این افتخار سهیم بوده اند، تقدیر و تشکر کرد.