معرفی مسئول جدید حراست بیمارستان قلب الزهرا (س)

مدیر حراست دانشگاه: بیمارستان خیریه قلب الزهرا (س) به دلیل ارائه خدمات شایسته و حضور اساتید برجسته همیشه مورد توجه حوزه ستادی بوده است.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، مراسم معارفه مسئول حراست بیمارستان صبح امروز 7 آذر 1395 در سالن اجتماعات زمردیان با حضور مدیر و معاونین حراست دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار گردید.

در این مراسم فرخ مرادیان طی حکمی از سوی مدیر حراست دانشگاه به عنوان مسئول حراست بیمارستان معرفی شد.

مدیر حراست دانشگاه، مسئول حراست را به عنوان چشم بینای مجموعه معرفی کرد و افزود: از مهم ترین وظایف مسئول حراست هر مجموعه بررسی حواشی، شناسایی مشکلات احتمالی و  پیشگیری از وقوع آنها است.

دکتر سید محمد مسعودی ضمن معرفی حراست به عنوان مجموعه ای همگام، همراه و پویا ادامه داد: انتخاب مسئولین حراست مراکز مختلف با توجه به شرایط و ویژگی های آنها و با دقتی خاص انجام می پذیرد.

دکتر مسعودی تمامی کارکنان را به همکاری و تعامل سازنده دعوت کرد و گفت: از دست دادن یک نیرو به هر دلیلی در یک مجموعه به ایجاد هزینه و اتلاف سرمایه انسانی و تجربه کاری منتهی می شود، و به همین دلیل مجموعه حراست دانشگاه تمام تلاش خود را در مسیر اصلاح نیرو بکار می گیرد و علاقه ای به حذف افراد ندارد.

مسعودی در پایان سخنان خود استقبال همه جانبه از نظرات و پیشنهادات کارکنان را راهگشای بسیاری از مسائل دانسته و افزود: صندوق هایی جهت ارتباط مستقیم کارکنان با مدیر حراست دانشگاه در مراکز تعبیه شده است که باعث تعامل بهتر و نزدیکتر دو طرف با یکدیگر می شود.

در بخش دیگری از این مراسم فرخ مرادیان نیز طی سخنانی با اشاره به هفته بسیج، بسیجیان را الگوی کاملی برای کار و فعالیت معرفی کرد و گفت: امیدواریم هر کدام از ما بتوانیم با روحیه ای بسیجی نسبت به انجام وظایف خود سعی و تلاش کنیم.

مرادیان در ادامه حراست را ملجاء و پناهگاهی برای کارکنان و چشمی بصیر برای مدیران تلقی کرد و گفت آبروی افراد در نزد یکدیگر از خون آنها باید ارزشمند تر باشد.

در ابتدای این مراسم نیز دکتر حمید قاضی پور ضمن تبریک به مسئول جدید حراست و آرزوی موفقیت برای وی، حراست را بخشی از مدیریت دانسته و گفت: حراست به عنوان یکی از بازوهای مدیریت نقش بسزایی در پیشبرد اهداف مجموعه ایفا می کند.

گزارش تصویری:

جهت نمایش عکس ها در اندازه اصلی روی آنها کلیک نمایید.