برگزاری سمینار آموزشی مدیریت بحران

دکتر حمید قاضی پور: مهمترین عامل رفع بحران، مدیر توانا است.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، "سمینار آموزشی بحران" صبح امروز با هدف ارتقاء سطح دانش کارکنان در مدیریت و کنترل بحران، با حضور دکتر حمید قاضی پور به عنوان مدرس دوره برگزار شد.

دکتر حمید قاضی پور ضمن معرفی ماهیت بحران، راه های کاهش خسارت را در انواع مختلف آن بیان کرد و ادامه داد: مهمترین عامل رفع بحران وجود و حضور مدیر توانا است.

دکتر قاضی پور آینده بینی، پیش بینی بحران و تسلط بر حوزه تخصصی فعالیت هر فرد را از مهمترین عوامل کاهش تلفات بحران دانست و بر نقش کلیدی شجاعت در مدیریت و رفع بحران تاکید کرد.

مدیر بیمارستان قلب الزهرا (س) ادامه داد: ارتباطات موثر و کار تیمی متشکل از اعضای خلاق و کلیدی از دیگر عوامل موثر در مدیریت بحران است.

گفتنی است در بخش هایی از سمینار، با اهداء هدایایی از مشارکت فعال مخاطبین تقدیر شد.