بهره برداری از دومین دستگاه اسکن قلب بیمارستان

مدیر گروه پزشکی هسته ای دانشگاه: بیمارستان خیریه قلب الزهرا (س) به عنوان یک مرکز درمانی پیشرفته مطرح است.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، امروز چهارشنبه 24 آذر 1395 همزمان با هفته وحدت و با حضور مدیر گروه پزشکی هسته دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دومین دستگاه اسکن هسته ای قلب بهره ر برداری شد.

دکتر مهدی حقیقت افشار ضمن تبریک هفته وحدت، از بیمارستان قلب الزهرا (س) به عنوان یک مرکز پیشرفته نام برد و گفت: رویکرد و نگرش مدیریت بیمارستان نقش موثری در این پیشرفت داشته است.

وی افزود: امروز راه اندازی و بهره برداری از دومین دستگاه اسکن قلب با مدیریت پویا و نگاهی مثبت در جهت ارائه خدمت به هموطنان جنوب کشور محقق شده است.

مدیر گروه پزشکی هسته ای دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادمه داد: با راه اندازی این دستگاه، بیمارستان قلب الزهرا (س) در هر ماه پتانسیل خدمت رسانی به بیش از 800 بیمار را خواهد داشت که این آمار در جنوب کشور مایه افتخار می باشد.

دکتر حمید قاضی پور مدیر بیمارستان نیز با اشاره به زحمات مسئولین رادیولوژی و پزشکی هسته ای، کاهش صف انتظار بیماران این بخش را به نصف، از مزایای مهم این رویداد دانست.

در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر و کارت هدیه از 33 رادیولوژیست بیمارستان تجلیل شد.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-9-24 16:25        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ