مراسم تودیع و معارفه مدیریت بیمارستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، این مراسم امروز صبح 13 بهمن با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جمع کثیری از خیرین در محل فاطمیه برگزار شد.

مراسم تودیع و معارفه مدیریت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن دهه پر فروغ فجر، به خدمات شایان بیمارستان خیریه قلب الزهرا (س) اشاره کرد و گفت: رضایتمندی بیماران و مراجعین بزرگترین سرمایه این مرکز است.

دکتر محمد هادی ایمانیه در ادامه از زحمات 10 ساله دکتر حمید قاضی پور مدیر سابق بیمارستان تقدیر و تشکر کرد و دکتر علی جنگجو را با سابقه درخشان به عنوان مدیر جدید معرفی نمود.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه نیز در بخش دیگری از این مراسم، با اشاره به رضایتمندی عمومی از عملکرد بیمارستان گفت: خدمات درمانی در این مرکز در بالاترین کیفیت، کمترین زمان و بهترین حالت ممکن به مراجعین ارائه می شود.

دکتر سید جلیل معصومی با تقدیر از زحمات دکتر قاضی پور، مدیر جدید بیمارستان را مدیری با سابقه و موفق معرفی نموده و گفت: دکتر علی جنگجو می تواند در جلب حمایت خیرین نقش مهمی ایفا کند.

در ابتدای این آیین، رئیس بیمارستان ضمن عرض خیر مقدم، دهه مبارک فجر و روز پرستار را تبریک گفت.

دکتر پیمان ایزدپناه موفقیت های بیمارستان در ارائه خدمات درمانی به بیماران محروم را نتیجه همدلی و همکاری مجموعه بیمارستان و حمایت های خیرین دانست.

مدیر عامل موسسه خیریه قلب حضرت فاطمه (س) نیز با تبریک ایام الله دهه فجر و نیز میلاد حضرت زینب (س) خدمت رسانی به شهروندان را با تعرفه دولتی توفیقی الهی برای کارکنان عنوان کرد.

در پایان این مراسم نیز دکتر حمید قاضی پور به ارائه گزارشی اجمالی از عملکرد ده ساله خود پرداخت و دکتر علی جنگجو از برنامه های آتی خود سخن گفت.

گزارش تصویری:

جهت نمایش عکس ها در اندازه اصلی روی آنها کلیک نمایید.

مراسم تودیع و معارفه مدیریت مراسم تودیع و معارفه مدیریت مراسم تودیع و معارفه مدیریت مراسم تودیع و معارفه مدیریت

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-11-16 10:58        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ