همایش بیمارستان ویژه بانوان برگزار شد.

بانوان بیمار حق دارند نسبت به جنسیت کادر درمانی خود تصمیم بگیرند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، امروز پنجشنبه 19 اسفند همایش "بیمارستان ویژه بانوان" با هدف معرفی پروژه و جلب مشارکت های مردمی در محل بیمارستان قلب الزهرا (س) برگزار شد.

رئیس هیات مدیره بیمارستان ویژه بانوان با اشاره به حق طبیعی بانوان در انتخاب جنسیت پزشک معالج خود گفت: در کشورهی اروپایی و غیر مسلمان این حق به رسمیت شناخته شده است و به مرحله اجرا رسیده است.

دکتر صمصامی گفت: بسیاری از بانوان بیمار به دلیل حجب و حیا نسبت به بیان مشکلات خود در حضور پزشک دچار مشکل هستند تا جایی که سعی می کنند به جای مراجعه به پزشک معالج، با بیماری خود دست و پنجه نرم کنند!

صمصامی ادامه داد احداث و تجهیز بیمارستان ویژه بانوان می تواند مشکلاتی از این قبیل را از بین برده و فرایند درمان بیماران بانو را تسهیل بخشد.

در بخش دیگری از این مراسم قائم مقام ریاست دانشگاه در امور مشارکت های خیریه های حوزه سلامت با اشاره به تاریخچه طرح موضوع بیمارستان ویژه بانوان گفت: این طرح از حدود دو و نیم سال پیش با سفر وزیر بهداشت به شیراز کلید خورد.

دکتر رامجردی گفت: به دلیل اهمیت کیفیت ارائه خدمات درمانی به بانوان، دکتر هاشمی قول دادند به محض آغاز پروژه مبلغ قابل توجهی از بودجه درمانی کشور به این پروژه تخصیص دهند.

رامجردی با اشاره به  نیاز استان به احداث و راه اندازی بیمارستان ویژه بانوان ادامه داد: استان فارس با برخورداری از نیروهای آموزش دیده، ظرفیت تامین بانوان متخصص جهت تمام بخش های اداری – پشتیبانی و درمانی را دارد.

قائم مقام ریاست دانشگاه در امور مشارکت های خیریه های حوزه سلامت در ادامه ضمن معرفی چهار بانوی نیکوکار که هرکدام به تنهایی یک بیمارستان را احداث کرده اند گفت: مجمع خیرین سلامت استان طی 15 سال فعالیت موفق به جذب 1500 میلیارد تومان کمک از خیرین گردیده است، که بالغ بر 35 درصد آن از طریق بانوان تامین شده است.

رامجردی با تاکید بر گسترش اطلاع رسانی و تشکیل بسیج همکاران در راستای پیشبرد اهداف این پروژه ادامه داد: اگر پروژه بیمارستان بانوان توسط خیرین آغاز شود، دولت خود را موظف به اتمام آن خواهد کرد.

معاون امور بانوان در استانداری نیز با شاره به نیاز امروز جامعه به اجرای چنین پروژه هایی گفت: در تمام دنیا به بانوان توجه ویژه ویژه ای می شود.

دکتر دستغیب ادامه داد: در این پروژه به گونه ای عمل شود که علاوه بر بحث درمان به حوزه های آموزشی و پیشگیری بیماری های بانوان نیز توجه خاص صورت پذیرد.

دستغیب در پایان با اشاره به سوره مبارکه "عصر" گفت: کسی از این دنیا سود می برد که به کار خیر و عمل صالح بپردازد و نیکوکاران و افرادی که کار خیر انجام می دهند از این زندگی دنیوی سربلند خواهند بود.

عضو هیات مدیره بیمارستان ویژه بانوان نیز طی سخنانی بر لزوم احداث پروژه بیمارستان بانوان تاکید کرد و گفت: پس از حدود دو نیم سال از اقدامات اولیه این بیمارستان و پس از برگزاری جلسات متعدد امور مربوطه در قالب سه کمیته تخصصی-درمانی، کمیته فنی-مهندس و کمیته جلب کمک های مردمی در حال پیگیری و انجام می باشد.

مهندس همیری ادامه داد: تمام افرادی که در این پروژه فعالیت می کنند به صورت داوطلبانه مسئولیت پذیرفته اند و در راستای خدمت به هم استانی های عزیز قدم بر می دارند.

همیری ضمن اشاره به سابقه درخشان استان فارس در پروژه های خیرساز گفت: همکاری و مساعت خیرین علاوه بر توسعه خدمات درمانی موجب ایجاد اشتغال و کسب دعای خیر می گردد استان فارس را به عنوان پیشرو در امور خیریه همچون همیشه معرفی می کند.

دکتر حمید قاضی پور و محمد حسین گلریز خاتمی نیز به عنوان اعضای هیت مدیره بیمارستان ویژه بانوان به طور جداگانه ضمن تقدیر از فعالیت های تاثیرگذار خیرین در حوزه سلامت، از آنان خواستند همچون گذشته با قدم نهادن در این مسیر مسئولین را در اجرای این پروژه یاری نمایند.

گفتنی در راستای مساعدت در اجرای این پروژه و طی جلسه حضوری هیات مدیره بیمارستان ویژه بانوان با حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی مورخه 95/09/28 با نظر معظم له مومنان مجاز هستند یک سوم از وجوهات شرعیه خود را به این امر اختصاص دهند.

گزارش تصویری:

جهت نمایش عکس ها در اندازه اصلی روی آنها کلیک نمایید.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-12-21 13:04        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ