بازدید سرزده مسئولین دانشگاه در هشتمین روز از سال 96

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز به طور سرزده از بیمارستان خیریه قلب الزهرا (س) بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، این بازدید صبح امروز سه شنبه 8 فروردین با هدف بررسی کیفیت ارائه خدمات در ایام عید نوروز و سنجش رضایت مراجعین صورت گرفت.

مدیر امور بیمارستانی دانشگاه در حاشیه این بازدید با اشاره به رضایت عمومی مراجعین و بیماران از کیفیت خدمات افزود: این مرکز در تمام ایام سال با آمادگی کامل شرایط را برای درمان بیماران فراهم می کند.

دکتر هاشمی ضمن تاکید بر  اولویت موضوع درمان بیماران که باید در کوتاهترین زمان و بالاترین سرعت انجام گیرد گفت: برنامه های کشیک پرستاران و پزشکان به گونه ای تنظیم گردیده، که امکان استفاده حداکثر از پتانسیل های درمانی بیمارستان فراهم شده است.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-1-8 12:42        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ