برگزاری با شکوه هفته سلامت

مدیر بیمارستان خیریه قلب الزهرا (س): هفته سلامت بهترین فرصت برای ارتقاء آگاهی سلامت جامعه می باشد.

غرفه سلامت

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، هفته سلامت سال 1396 با شعار « زندگی سالم ، با نشاط و امید» روز جمعه یک اردیبهشت آغاز و پنجشنبه 7 اردیبهشت ماه به پایان می رسد.

براساس این گزارش؛ جمعه 1 اردیبهشت،  روز تحرک بدنی، تفریحات سالم، فعالیت گروهی،  شنبه 2 اردیبهشت، روز غذای سالم، جامعه سالم،  یکشنبه 3 اردیبهشت، روز سفیران سلامت دانش آموزی،  دوشنبه 4 اردیبهشت، روز طرح تحول سلامت، ارتقای کیفیت زندگی، سه شنبه 5 اردیبهشت، روز سلامت روان، نیاز همه و همیشه، چهارشنبه 6 اردیبهشت، روز هنر و رسانه، سواد سلامت و پنج شنبه 7 اردیبهشت، روز نهاد خانواده و مسئولیت اجتماعی نام گذاری شده است.

مدیر بیمارستان خیریه قلب الزهرا (س) ضمن اشاره به اهمیت  موضوع "زندگی سالم" و سبک صحیح زندگی گفت: امسال تمام همت و تلاش خود را در جهت آشنایی مردم و مراجعین با شیوه صحیح زندگی بکار می بندیم.

دکتر علی جنگجو ادامه داد: کارکنان بیمارستان به همراه خانواده و همگام با سایر همکاران علوم پزشکی اولین روز از هفته سلامت را با همایش پیاده روی آغاز کردند.

وی با بیان اینکه عمده فعالیت های این مرکز به صورت متمرکز در غرفه های سلامت واقع در محوطه بیمارستان انجام می گیرد افزود: در این غرفه ها که از ساعت 8 صبح تا 5 بعد از ظهر به صورت یکسره فعال می باشد کارشناسان پرستاری، تغذیه، روانشناسی و توانبخشی به مراجعین مشاوره رایگان ارائه می دهند.

دکتر جنگجو همچنین از برگزاری مسابقات نقاشی و عروسک سازی با خمیر در غرفه های هفته سلامت ویژه خردسالان خبر داد و گفت: تاثیر بالای آموزش در کودکان و توجه به طیف های مختلف مراجعین و پوشش حداکثری آنان سبب شده است اقداماتی از این قبیل در دستور کار قرار گیرد.

دکتر جنگجو در پایان به حضور غرفه های دمنوش گیاهی، تجهیزات پزشکی، کتابفروشی و ترک دخانیات اشاره کرد و گفت: معرفی و ارائه محصولات این غرفه ها سبب تشویق مراجعین در راستای حرکت در مسیر زندگی سالم، کم خطر، با نشاط و امید خواهد داشت.

گزارش تصویری:

جهت مشاهده عکس ها در اندازه اصلی روی آنها کلیک نمایید.

هفته سلامتهفته سلامتهفته سلامت
هفته سلامتهفته سلامتهفته سلامتهفته سلامت