بهداشت فردی نیاز به فرهنگ سازی بیشتر دارد.

بهداشت دست مهمترین راه مقابله با بیماری های آنتی بیوتیکی است.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان خیریه قلب الزهرا (س)، همزمان با 15 اردیبهشت و روز جهانی بهداشت دست مانور شست و شوی صحیح دست در بخش های مختلف بیمارستان برگزار شد
.

به همین مناسبت دفتر کنترل عفونت بیمارستان با همکاری تیم پرستاری ضمن برپایی غرفه یک روزه و فضاسازی مناسب در جهت افزایش آگاهی نسبت به اهمیت بهداشت دست اقدامات موثری انجام دادند.

سوپروایزر کنترل عفونت بیمارستان در حاشیه این مراسم با اشاره به گستردگی فعالیت های مرتبط در سطح بیمارستان و خارج از آن به آموزش های گروهی دانش آموزان توسط تیم های اعزامی به مدارس اشاره کرد و گفت: بهداشت فردی به عنوان یک امر پیشگیرانه و مهم در سلامت جامعه نیاز به فرهنگ سازی و پشتکار فراوان دارد.

زهرا صاحبدل ادامه داد: امسال در راستای آشنایی مراجعین و همکاران با موضوع بهداشت بویژه بهداشت دست، برنامه های متنوعی برای سنین و قشر های مختلف جامعه پیشنهاد شد که اکثر آنها با کمک همکاران به مرحله اجرا در آمد.

صاحبدل در پایان ضمن ابراز رضایت از بازخوردهای این مراسم، بر لزوم تداوم اطلاع رسانی پیرامون موضوع بهداشت تاکید کرد.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-2-21 8:29        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ