برگزاری نخستین نمایشگاه لباس ایرانی اسلامی در بیمارستان

توجه ویژه به البسه اسلامی علاوه هموارسازی مسیر اعتلای فرهنگی نقش موثری در پیاده سازی اقتصاد مقاومتی در حوزه پوشاک دارد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، در فضای مد، انسان به دنبال این است که شکل ظاهری خودش را تغییر بدهد، اما از آنجا که این تغییر اگر همراه با اشکال عجیب و غریب باشد به مرور او را دلزده می‌کند، به سرعت به دنبال شکل‌های ظاهری جدید می‌رود. اما اگر این ظواهر نوین به شکل اجتماعی و مذهبی جامعه در اختیار قرار نگیرد، فرد یا آن‌ها را خلق می‌کند یا آن‌ها را از دیگران یا سایر جوامع تقلید می‌کند.

"مد" نوعی تنوع طلبی است، اما اگر کسانی که تابع مد هستند تابع هنجارهای اجتماعی و مذهبی جامعه باشند، پذیرش آن‌ها می‌تواند به جامعه‌ای دور از هرج و مرج کمک کند.

در همین راستا شورای فرهنگی بیمارستان، به مناسبت ماه مبارک رمضان برای نخستین بار اقدام به برگزاری نمایشگاه لباس اسلامی ایرانی کرد.

این نمایشگاه در محوطه بیمارستان و با همکاری هیات محبین اهل بیت (ع) دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار گردید که بر اساس آمار دریافتی با استقبال خوبی روبرو شد.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1396-3-24 15:31        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ