از کارمندان نمونه دانشگاه علوم پزشکی شیراز تقدیر شد.

در هفته دولت و به مناسبت روز کارمند، از ۱۴۰ مدیر و کارمند نمونه سال ۹۶ دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تقدیر شد.

کارمند نمونه

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، این آیین روز سه شنبه 6 شهریور با حضور مشاور عالی رئیس دانشگاه و معاون توسعه و مدیریت منابع در مجموعه سینا صدرای دانشگاه برگزار گردید.

بنا بر این گزارش خانم بهین ملک زاده و آقای لشکر تشکری به عنوان دو کارمند نمونه از بیمارستان قلب الزهرا (س) معرفی شدند.

مدیر بیمارستان ضمن حضور در این مراسم روز کارمند را بهانه‌ای برای تجلیل از تلاش‌های صادقانه کارمندان دانست و گفت: توجه به نیروی انسانی بعنوان سرمایه های سازمان از اهداف و استراتژی های مهم بشمار می رود.

بیژن فاضل جهرمی وجود نیروی انسانی خلاق و پرتلاش را از جمله نقاط قوت هر مجموعه معرفی کرد و افزود رعایت مقررات و انضباط اداری، رفتار مناسب با ارباب رجوع و همکاران، پشتکار و جدیت در کار، خود جوشی و نوآوری، تجزیه و تحلیل و ارائه راه حل های مناسب، انتقال معلومات به سایر همکاران، رعایت شعائر و اخلاق اسلامی و همچنین توجه به امر آموزش را از خصوصیات کارمندان نمونه عنوان کرد.

وی همچنین ضمن تبریک به خانم ملک زاده و آقای تشکری از عملکرد مطلوب ایشان تقدیر کرد و گفت: امید است با همت و تلاش تمامی کارکنان و بهره مندی از تجارب یکدیگر سیر رو به پیشرفت بیمارستان با سرعتی مضاعف طی شود.

تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1397-6-12 10:16        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ