بیمارستان قلب الزهرا(س)
بازدید سرزده مدیراز آشپزخانه بیمارستان
.
مدیر بیمارستان قلب الزهرا(س) به صورت سرزده، وضعیت غذای این مرکز را مورد ارزیابی قرار داد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان قلب الزهرا(س)، مدیر بیمارستان گفت: این بازدید با هدف ارتقای کیفیت مواد غذایی اولیه انجام پذیرفت.
دکتر
«مهدی ماهر» افزود: دستورات لازم جهت پخت و توزیع غذای با کیفیت صادر شد و
امیدواریم شاهد افزایش بیشتر کیفیت غذا و رضایتمندی بیماران و کارکنان بیمارستان
باشیم.

نظر دهید