• 1399/11/26
  • - تعداد بازدید: 149
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
بیمارستان قلب الزهرا(س)

بازدید سرزده مدیراز آشپزخانه بیمارستان

.

مدیر بیمارستان قلب الزهرا(س) به صورت سرزده، وضعیت غذای این مرکز را مورد ارزیابی قرار داد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان قلب الزهرا(س)، مدیر بیمارستان گفت: این بازدید با هدف ارتقای کیفیت مواد غذایی اولیه انجام پذیرفت.

دکتر «مهدی ماهر» افزود: دستورات لازم جهت پخت و توزیع غذای با کیفیت صادر شد و امیدواریم شاهد افزایش بیشتر کیفیت غذا و رضایتمندی بیماران و کارکنان بیمارستان باشیم.
 
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 37105
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید