• 1398/05/12
  • - تعداد بازدید: 276
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نشست مسئولین بیمارستان با موضوع واحد آشپزخانه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، این نشست با هدف بررسی مشکلات واحد آشپزخانه و افزایش کیفیت غذای بیمارستان تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان، این نشست با هدف بررسی مشکلات واحد آشپزخانه و افزایش کیفیت غذای بیمارستان تشکیل شد.

دکتر مهدی ماهر با بیان اینکه ارائه خدمات درمانی و رفاهی باید شایسته بیماران و پرسنل زحمتکش این مرکز باشد، بر نظارت دقیق مسئولین بر کیفیت خدمات در تمام سطوح تاکید کرد.

دکتر ماهر اجرای بخش نامه های دانشگاهی را امری لازم و ضروری دانست و ادامه داد: پیرو دستور موکد رئیس دانشگاه مبنی بر حذف ظروف یکبار مصرف در مراکز بهداتشی و درمانی، از تاریخ یکم شهریور سال جاری تمامی پرسنل اداری و درمانی (به جز در مواردی که با هماهنگی مدیریت بیمارستان خواهد بود) جهت صرف غذا باید به واحد سلف سرویس بیمارستان مراجعه کنند.

وی کاهش آلاینده های زیست محیطی و کاهش هزینه های جاری بیمارستان را از مهمترین نتایج این طرح عنوان کرد و گفت: امید است با مشارکت تمامی همکاران به نتیجه مطلوب دست پیدا کنیم.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 8484
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید