• 1399/03/20
  • - تعداد بازدید: 209
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیشگیری اولیه و فاکتورهای خطر در بیماری های قلبی و عروقی

.

چربی خون

بدن برای عملکرد صحیح به مقدار کمی از چربی نیاز دارد، اما سطح بالای چربی خون می‌تواند منجر به ایجاد مشکلات قلبی و عروقی شود.

 

به گزارش روابط عمومی بیمارستان حضرت علی اصغر(ع)، روغن ‌ها و چربی ‌ها، کالری و چربی‌ های ضروری بدن را تأمین می ‌کنند و به بدن کمک می ‌کنند تا ویتامین‌ های محلول در چربی مانند A، D، و K را جذب کند.

انواع مختلفی از چربی ها در بدن وجود دارد، به همین دلیل مهم است که چربی‌ های غیراشباع سالم را برای مصرف انتخاب کنیم.

خوردن بیش از اندازه انواع چربی، مانند چربی اشباع شده و ترانس، ممکن است موجب افزایش کلسترول LDL ناسالم و کاهش کلسترول HDL سالم شود.

نبود تعادل می ‌تواند خطر ابتلا به فشارخون بالا، سخت شدن عروق، حمله قلبی و سکته را افزایش دهد.

نشانه های بالا بودن چربی خون

· حس سنگینی یا خستگی داشتن یا کوفته بودن بدن

· خواب آلود بودن

· حس سوزش و افزایش حرارت بدن به ویژه در شب هنگام و در کف پا

· داشتن درد در قسمت‌های ساق پا، کف پا و گاهی در قسمت ‌های دیگر بدن

· سَردردهایی که اغلب حالت سنگین بودن سَر را در فرد به وجود می ‌آورند

· تلخ شدن دهان و خشکی آن

· وِزوِز کردن گوش و سَرگیجه داشتن

· تپش قلب

· پُف کردن اطراف چشم و وَرم صورت

· تشدید عرق کردن بدن

· چربی ‌های غیراشباع

دکتر «سید محمد وکیلی»، متخصص قلب و عروق 

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 25029
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید