توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا :
توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری از بیماری های تنفسی و کرونا :
عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در پیشگیری از بیماری های تنفسی از جمله بیماری ویروس کرونا دارد.
کمبود دریافت غذایی و ویتامین هایی مانند ویتامین C و A وD و ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به این بیماریها را افزایش می دهد.
کودکان زیر 5 سال، مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که داروهای حاوی کورتون مصرف می کنند بیشتر در معرض خطر ابتلا هستند.
برای پیشگیری از این بیماری ها نکات زیر را رعایت نمایید:
ü روزانه سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو ترش یا آب نارنج تازه ، هویج و کدو حلوایی استفاده کنید.
ü مصرف انواع خانواده کلم را فراموش نکنید ، قارچ و فلفل دلمه ای مفید هستند.
ü از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود.
ü استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ حائز اهمیت است.
ü مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا توصیه می شود.
ü روزانه حداقل 2 لیتر مایعات مصرف شود.
ü کمبود ریز مغذی هایی مثل آهن و روی(زینک) سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند از منابع غذایی این 2 ریزمغذی مثل حبوبات، شیر و لبنیات و سبزی های برگ سبز و انواع خشکبار بیشتر استفاده شود.
ü از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده (مثل تخم مرغ عسلی و نیمرو ،کباب هایی که مغز پخت نشده اند) خودداری شود.
ü از خوردن غذا و مایعات در مکان هایی که از نظر بهداشتی مورد اطمینان نیستند ، خودداری شود.
ü در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید از غذاهای آبکی مانند سوپ و آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید.
ü از جوانه های گندم و ماش که حاوی ویتامین C هستند در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنید.
ü از میوه های فصل حاوی آنتی اکسیدان مثل انار، مرکبات، کیوی و ... استفاده کنید.
ü طبع سرد و گرم مواد غذایی هیچ ارتباطی با کرونا ندارد.
ü ماست پروبیوتیک مصرف کنید ، لبنیات حتما کم چرب باشد.
ü از مصرف دل، جگر و قلوه پرهیز کنید.
ü گز، سوهان، نبات، انواع تافی، آبمیوه های صنعتی، کلوچه و سایر مواد غذایی حاوی قندهای ساده را حذف کنید.
روغن های جامد را حذف کنید.
نظر دهید